Bezoek onze consultancy pagina

Over ons

Ons verhaal begint in 1984 met de oprichting van Van Cappellen Consultancy door Willem van Cappellen Sr. Zijn opgedane kennis bij MARIN en Loggers als hoofdingenieur, en als oprichter van Rubber Design, vormt het solide fundament voor ons adviesbureau, gespecialiseerd in maritieme akoestiek. Van Cappellen Consultancy biedt haar technische diensten aan de jachtindustrie, voor commerciële vaartuigen en andere sectoren.
Innovatie is altijd een belangrijke toegevoegde waarde geweest voor onze diensten. In samenwerking met jacht- en scheepswerven hebben we innovatieve oplossingen kunnen introduceren zoals zwevende vloeren, het gebruik van Bondal in machinekamers en lichtgewicht isolatiematerialen zoals melamine schuim. Deze oplossingen worden toegepast in onze geluids- en trilling adviezen. Ze stellen ons in staat om aan de eisen voor comfortabele geluid- en trillingsniveaus aan boord van jachten te voldoen.
We zijn een klein maar solide familiebedrijf, waar we werken in een hecht team dat wordt gekenmerkt door de open sfeer en korte lijnen.

Vandaag de dag is ons adviesbureau trots op de samenwerking met talrijke motor- en zeiljachten variërend in lengte van 20 tot 160 meter. Met deze expertise zijn we de juiste partner voor uw vraag om geluid- en trilling adviezen en producten.