CUSTOM BASE FRAME

Een dynamisch stijf en solide basis frame wordt ontworpen met behulp van 3D CAD-tools. Samen met een zorgvuldig geselecteerd elastisch systeem kunnen we de beste constructiegeluid reductie bereiken.
Specificaties
Vermindering van constructiegeluid

Bij het ontwerpen van een basis frame houden we rekening met:

  • Gewicht van de machine, afmetingen en COG
  • 6/12 vrijheidsgraden (DOF) berekening
  • Eigen frequenties berekend met onze FEA-software
  • Specifieke projectvereisten

Door middel van FEA en specifieke selectie van trilling dempers (zowel enkel als dubbel elastisch) kan een optimaal resultaat worden bereikt.

Indien nodig kunnen we gebruik maken van onze 3D software om luchtgeluidniveaus te voorspellen en FEA om de generatorfundatie te analyseren op stijfheid en eigen frequenties.

Op maat gemaakt

Omdat geen enkele machine of project hetzelfde is, streven we ernaar om verder te kijken dan de luchtgeluidreductie van standaard geluidsomkastingen en rekening te houden met alle specifieke eisen van onze klant.

Onze engineering stopt niet bij de omkasting. We weten dat een slechte keuze van trilling dempers, starre ophangingen en dynamisch zwakke fundaties het effect van elke omkasting, hoe goed ook, grotendeels teniet kunnen doen.

Ons basis frame kan worden gebruikt als onderdeel van de enCAPsure omkasting in een enkel elastische of als subframe in een dubbel elastische opstelling.

Oplossingen op maat